Gezonde levensstijl

Bij gewicht verliezen denken mensen meteen aan diëten. Je gaat jezelf alle ongezonde zaken ontzeggen en focust enkel nog op gezonde zaken. Het is bewezen dat diëten meestal niet werkt op lange termijn. Dit komt omdat mensen vaak na een dieet terug grijpen naar hun oude eetgewoontes en zo de kilo’s er dubbel terug bijkomen. Daarom is het belangrijk om op lange termijn een duurzame, gezonde levensstijl te ontwikkelen waarbij je je gewicht onder controle kunt houden zonder dat dat dagelijkse moeite kost.

Tijdens de consultaties overlopen we je levensstijl (voeding, beweging, stress, slaap…) en vertel ik je wat de eerste stappen zijn naar een gezonde levensstijl. Daarna beslissen we samen aan wat je eerst wilt werken en hoe je dit praktisch zult doen. Elke consultatie is het mogelijk om je lichaamssamenstelling te meten met de Inbody120 indien gewenst. Dit toestel meet je spier- en vetpercentage. Daarnaast bespreken we ook steeds de aanpassingen die je reeds deed en waar het eventueel moeilijker ging. Er is steeds ruimte voor vragen.

Hoe vaak zal je op consultatie moeten komen? Dat kan ik je helaas niet op voorhand zeggen. Veel is afhankelijk van je huidig eetpatroon, doelstellingen en individuele nood aan verdere opvolging.

 

Plan gratis een kennismaking.

Wacht niet langer! Contacteer mij voor een online kennismaking (15') en zet binnenkort al de eerste stappen richting een gezondere levenstijl.

()
()
Velden met een sterretje zijn verplicht.