Benodigdheden
- 4 tomaten
- 2 teentjes knoflook
- 2 lente-uitjes
- 2 eetlepels olie
- 400 g kippengehakt
- Komijn, naar eigen smaak
- Koriander, naar eigen smaak
- Peper, naar eigen smaak
- Zout, naar eigen smaak
- 2 avocado’s
- 2 eetlepels limoensap
- 4 eetlepels verse kaas (vb. philadelphia)
- 8 taco’s
Bereidingswijze
- Snijdt de tomaten in kleine blokjes. Pel en snipper de knoflook. Snijdt de lente-uitjes in fijne ringen.
- Verwarm 2 eetlepels olie en bak het gehakt hierin. Voeg de lente-uitjes en knoflook toe en bak ze even mee. Voeg de tomaten toe. Breng op smaak met komijn, koriander, peper en zout.
- Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil, snij het in kleine blokjes en besprenkel met limoensap. Prak de helft hiervan fijn met een vork en meng de verse kaas erdoor.
- Verwarm de taco’s zoals vermeld op de verpakking.
- Vul de taco’s met het gehaktmengsel en bestrooi met de blokjes avocado. Dek af met guacamole en werk af met koriander.