Benodigdheden
- 75 g quinoa
- 1/2de avocado
- 3 eetlepels kokosmelk
- 2 eetlepels kokosnootwater
- Koriander, naar eigen smaak
- 1 eetlepel citroensap
- 2 eetlepels wasabinoten
- 100 g rauwe zalm
- 100 g komkommer
- 50 g radijzen
- 50 g edamame boontjes
Bereidingswijze
- Spoel de quinoa eerst af en kook ze daarna zoals beschreven op de verpakking.
- Prak de avocado fijn en voeg de kokosmelk en het kokoswater toe. Roer alles tot een mengsel.
- Hak de korianderblaadjes fijn. Voeg dit samen met het citroensap toe en meng door elkaar.
- Hak de helft van de wasabinoten fijn en doe deze over de saus.
- Snijd de zalm en komkommer in blokjes. Snijd de radijs in dunne schijven.
- Doe de quinoa in een kom en schenk de saus in de midden en leg de zalmblokjes hierop. Leg de kokommer, radijzen en edameme boontjes rondom de vis.
- Werk af met overige helft van de gehakt wasabinoten.