Diëtiste en diabeteseducator

Hey, ik ben Shauna!

Ben je het beu om je futloos en ongezond te voelen? Wil je die extra kilo’s kwijt en de eerste stappen zetten richting een gezondere levensstijl? Of ben je op zoek naar hulp bij andere voedingsproblemen zoals o.a. prikkelbare darmsyndroom of diabetes?

Als zelfstandig diëtiste in Huisartsenpraktijk Dendermondsesteenweg (Sint-Amandsberg) kan ik je helpen om jouw doelen op het vlak van gewichtsverlies en voeding te bereiken. Met anderhalf jaar ervaring in AZ Jan Palfijn Gent heb ik tal van mensen met verschillende pathologische aandoeningen mogen helpen.

Gebalanceerd vooruitgang boeken

Ik begrijp dat een gezonde levensstijl niet alleen bestaat uit het eten van salades en het vermijden van je favoriete voedingsmiddelen. Daarom streef ik naar een perfecte balans tussen gezonde voeding en verwennerij om je fysieke en mentale welzijn te garanderen.

Tijdens onze consultaties gebruik ik de Inbody 120 om je vet- en spiermassa bij te houden, zodat je zeker weet dat je vooruitgang boekt. Ik geloof in een persoonlijke aanpak en werk niet met een standaard dagschema. In plaats daarvan leer ik je zelf gezonde keuzes te maken die voor jouw specifieke situatie werken.

Samen boeken we resultaat op weg naar jouw persoonlijke doelstellingen. Neem vandaag nog contact met me op of maak hieronder een afspraak.

 

Opleidingen

Voedings- & Dieetkunde

2018 - 2021 | Odisee

Postgraduaat / Diabeteseducator

2021 - 2022 | HOGENT

Fitness Trainer NASM EREPS L3

2024 | Jims Academy

Bijscholingen

Het laag FODMAP dieet

2022 | Tijdens deze opleiding leerde ik de principes, aandachtspunten en valkuilen bij het laag FODMAP dieet zodat ik mensen met prikkelbare darm optimaal kan begeleiden. Met allerhande documenten, tips en werkmiddelen zorg ik ervoor dat je dit dieet zo goed mogelijk kan volgen en dat je je klachten onder controle krijgt.

Behandeling van diabetes type 2

2022 | De nieuwste updates rond diabetes.

Coach The Coach Traject

2023 | Achter ons eetgedrag zit vaak meer verstopt dan we denken. Zo spelen emoties, situaties, gedragingen... hier ook een rol in. Tijdens deze opleiding leerde ik verschillende methodes en oefeningen om verder te kijken naar het eetpatroon zelf. Wat speelt er achter je eetgedrag? En wat wil je echt bereiken?

Voedingsadvies

Tarieven - Individueel

Tarieven - Voor koppels